La Comissió Europea felicita al consorci iSAC6+ pels resultats assolits

25 Oct
2012

Després de 3 anys treballant en el projecte europeu iSAC6+, aquest passat 24 d’Octubre ha estat l’hora de presentar els resultats a la Comissió Europea. S’ha fet molta feina i molt ben feta! La Comissió només ha pogut fer que felicitar al consorci i animar-lo a seguir treballant en la mateixa línia tot i que el projecte europeu ja s’ha acabat.

Part del consorci a la sortida de la Comissió Europea

D’esquerra a dreta: Andrea Bifalkvi (UdG), Miquel Montaner (SAM), Catherine Pons (Saint Médard), Peplluís de la Rosa (UdG), Paolo Bosco (Prato), Carme Valenciano (Terrassa), Rubén Riestra (Inmark), Paco Martín (Terrassa), Martin Maguire (EIWH), Baudouin de Sonis (e-Forum)

La presentació dels resultats a la Comissió va començar a les 10 del matí i després de que tots els membres del consorci participessin amb les seves presentacions, es va acabar a les 16:30 de la tarda, parant només 45 minuts per dinar. La jornada va ser molt intensa però molt profitosa. Al finalitzar la jornada, els revisors de la Comissió juntament amb el Project Officer es varen reunir en privat per deliberar sobre els resultats del projecte i a la tornada, només varen tenir paraules positives pel consorci. Varen agraïr de forma molt contundent la gran feina realitzada i, sobretot, els resultats obtinguts, on marca un camí molt prometedor cap a la digitalització de la interacció entre el ciutadà i l’administració en els propers anys.

iSAC6+ és un projecte europeu finançant dins el programa CIP que té com a objectiu demostrar que els sistemes d’atenció ciutadana en línia com iSAC poden reduir considerablement les càrregues administratives i, per tant, els costos, mentre es millora la satisfacció del ciutada.

El consorci iSAC6+ està coordinat per la Universitat de Girona i compta com a socis amb Strategic Attention Management (spin-off de la UdG), Prato (Itàlia), l’Ajuntament de Terrassa, Saint Médard-en-Jalles (França), Inmark (Madrid), European Institute of Woman Health (Irlanda), Formez (Itàlia), BIT (Alemanya) i King e-Client (Barcelona).

Durant la presentació a la Comissió Europea

Tertúlia amb els revisors de la Comissió al finalitzar la jornada

admin
author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*