L’actualitat en innovació a l’estiu

12 Aug
2013

L'actualitat en innovació

Aquí us deixem l’estiu de “L’actualitat en innovació”, la secció de breus en notícies tecnològiques del Centre Easy, i que volem compartir amb vosaltres. Novetats, innovacions, invents, idees i molt més en aquest post!
Si esteu a la platja, a la muntanya, o al vostre lloc de treball us recomanem que hi feu una lectura al món tecnològic.


Properament noves notícies sobre el Centre Easy.
I… last but not least: en el nou post us expliquem la tecnologia a Shanghai, el nostre viatge d’estiu!

Bon estiu i bones vacances!!!

 
Be differ
ent, be Dr.! 

Applying for an Industrial Doctorate with TECNIO Centre Easy means…
The essential element of the Industrial Doctorates Plan is the industrial doctorate project, that is, a strategic research project carried out at a company that allows the doctorand to further develop his research training in collaboration with an university, and which is the object of a doctoral thesis.


Buscan desarrollar conexión WiFi acuática 

La necesidad de estar conectado en todos lados y a toda hora ha llevado a la vanguardia científica holandesa a desarrollar la posibilidad de tener una conexión acuática de Wifi, algo que promete revolucionar las comunicaciones bajo el agua, según dio a conocer la estatal Radio Nederland.L’art de la moneda social 

Sempre hi ha altres solucions, encara que aquestes no convinguin als rebesnéts dels icarbrokers, i una d’elles és recuperar la relació de la moneda amb el treball real. Històricament, en moments de crisi econòmica, molts col·lectius, comunitats i ciutats han emès la seva pròpia moneda per tal de recuperar el valor del treball entre persones properes. 


 Albert Trias, apunt per ser Dr.

 Albert Trias, investigador a Arlab, el centre de recerca del Centre Easy està a punt per llegir la seva tesis doctoral en cerca social. 

Des del Centre Easy felicitem tot el seu esforç i dedicació en la seva recerca, una investigació que aportarà nous coneixements al centre, com també al gran món de la cerca social.

Endavant! 


Fòrum Impulsa 2013

 Entre tallers i converses entre ments inquietes i brillants de diferents àmbits socials i professionals han celebrat els presents Premis Fundació Príncep de Girona.

La jornada es va iniciar ahir, 26 de Juny i finalitza avui amb una generosa participació entorn el diàleg i la motivació. 

 Els Premis de la Fundació Príncep de Girona es van otorgar ahir als emprendedors: Auxiliadora Toledano, Catalina Hoffmann, Oriol Mitjà, Felipe Campos i a la Fundación Novia Salcedo.


Smart cities

 Les noves tecnologies són la base de les innovadores smart cities on el més desenvolupat físicament ha estat el facilitar la mobilitat als ciutadans a través de la tecnologia, quan parlem de smart cities parlem de l’adaptació a un canvi cultural en la societat, satisfent així les necessitats dels smart citizens. 

Els gestors de les smart cities donen i donaran un servei basat en eines col·laboratives com per exemple el carpooling amb la finalitat de compartir cotxe.


 

 Newsletter N13! 

+INFO 
READ MORE INFORMATION ABOUT OUR NEWS IN THE FOLLOWING LINKS            

FACODE
TEDxUdG
e-MTA 

admin
author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*