La LaIA a la terra, una aventura científica amb Recerca en acció

07 May
2015Hi ha Intel·ligència Artificial a la Terra?

{row} {col6}

Centre Easy i UdiGitalEdu col·laboren en la creació d’un recurs docent sobre límits i possibilitats de la intel·ligència artificial per aplicar a les escoles. Veieu en aquest vídeo la sessió pilot del projecte, així és com reaccionen els primers alumnes!

Poden pensar les màquines que tenim a casa? Com podem saber si una màquina és intel·ligent o no?

S’imparteix una xerrada que mostra els exemples pràctics de com apropar la Intel·ligència Artificial als instituts i les escoles a través d’exercicis i reptes originals, com ara observar el comportament d’un robot aspirador, o fer preguntes amb la veu al nostre telèfon mòbil.

Es tracta d’unes activitats pensades especialment per a alumnes de secundària, però també adaptables a primària, que tenen per finalitat exercitar la lògica i l’anàlisi de la tecnologia.

Eduard Muntaner Perich, Peplluís de la Rosa i Belén Caparrós són els investigadors principals d’aquesta iniciativa conjunta amb Recercaenacció.

Es tracta d’unes activitats pensades especialment per a alumnes de secundària, també adaptables a primària, i que tenen per finalitat exercitar la lògica i l’anàlisi de la tecnologia.

CONSULTA TOT ELS RECURSOS DIDÀCTICS A RECERCA EN ACCIÓ! {/col}admin
author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*