Augmenta les teves oportunitats professionals

09 Mar
2016

Futura: el saló dels Màsters i postgraus

Si estàs pensant cursar un màster o postgrau no et pots perdre la propera edició de Futura: el saló dels Màsters i postgraus que es celebra a Fira Barcelona els dies 11 i 12 de març.

Els programes de tercer cicle s’adapten a les demandes dels universitaris i professionals que busquen ingressar o progressar amb èxit en un món laboral cada vegada més globalitzat. Així, els qui vulguin ampliar o actualitzar la seva formació acadèmica i realitzar estudis d’especialització que responguin a les noves necessitats del mercat trobaran al Saló dels Màsters i Postgraus, Futura, una multidisciplinària i internacional oferta de títols.

Coneix de primera mà l’oferta formativa de màsters i postgraus oficials de la Universitat de Girona, amb atenció personalitzada i assessorament en el seu propi stand. També hi trobaràs a TECNIO Centre Easy per resoldre tots els teus dubtes referents al màster en Smart Cities.

L’únic màster oficial en Smart Cities

Aquest és l’únic màster oficial en Smart Cities a Espanya, amb títol reconegut a qualsevol universitat internacional, donant accés directe al doctorat.

El màster està molt enfocat a la innovació en el sector de les smart cities, donant eines per a l’emprenedoria i per a la creació de línies de negoci especialitzades dins d’empreses consolidades. El màster culmina amb la presentació de la innovació ideada durant el Treball Final de Màster (o Tesis de Màster) en un “marketplace” amb la participació d’empreses, business angels i innovation agents.

L’objectiu principal del màster és oferir a enginyers, arquitectes, economistes i titulats afins, formació específica en tecnologies de la informació, urbanisme i socioeconomia per abordar els reptes actuals de les ciutats.

Els estudiants, un cop finalitzat el màster, estaran formats en la nova i prometedora professió d’urban technologist, que els permetrà entrar de forma avantatjosa en l’incipient mercat de les solucions i consultoria smart city, així com aprofundir els seus coneixements desenvolupant una carrera investigadora.

Preinscriu-te!

Fins el 27 de març et pots preinscriure en primera convocatòria. El dia 8 d’abril sabràs si la teva sol·licitut ha estat acceptada. T’esperem!

Social Media Team
author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*