Centre EASY renova el seu segell TECNIO

14 Apr
2016

Centre EASY és un centre expert en Informàtica, Electrònica Industrial i Sistemes Intel·ligents

ACCIÓ, l’Agència per a la competitivitat empresarial a Catalunya, ha acreditat de nou el Centre EASY amb el segell TECNIO. Aquesta distinció s’atorga a les entitats catalanes que desenvolupen i faciliten tecnologia per a les empreses.

TECNIO és un referent d’innovació i tecnologia a disposició de l’empresa com a clau d’impuls de la innovació oberta a Catalunya i al mateix temps aglutina els millors Centres Tecnològics i Centres de Recerca de les Universitats catalanes, com ara el TECNIO Centre EASY, membre de la xarxa TECNIO des de ja fa alguns anys.

Actualment el Centre EASY té sis àrees d’especialització, amb especial desenvolupament en solucions basades en sistemes intel·ligents, i amb capacitat per transferir-les a entitats públiques i privades que tinguin la necessitat, alhora que ofereix suport per tal de millorar la seva competitivitat innovadora.

Trobaràs la notícia publicada a aquí.

Social Media Team
author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*