TECNIO Centre Easy participa a la nova edició del Fòrum Industrial

20 Apr
2016

Treball, emprenedoria i recerca

Demà, dijous 21 d’abril, arriba la XVII edició del Fòrum Industrial de la Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. Aquesta jornada té per lema “treball, emprenedoria i recerca” i té per objectiu ser un aparador de possibilitats pel futur dels estudiants i un punt de promoció de les empreses del territori, ja sigui amb la cerca de talent, d’innovació o de contactes professionals.

El Hall de l’edifici P-II serà el pulmó de la fira. Allà hi haurà la el punt d’informació, la representació institucional i s’hi faran algunes de les activitats, com ara la inauguració, el piscolabis o els concursos. D’altra banda, tota la extensió de l’interior de l’edifici servirà per acollir una quarantena d’estands d’empreses, grups de recerca i altres entitats que enguany hi participen.

Dins d’aquest marc, el TECNIO Centre Easy participarà activament a la fira. Durant tota la jornada ens podreu trobar a l’estand número 40 del Hall de l’edifici P-II de l’EPS.

Aquesta jornada és d’interès tant per a empreses del territori que volen aplicar tecnologia en els seus processos interns com per a alumnes que busquen possibilitats de col·laboració amb grups de recerca, sortides professionals o ampliar el seus estudis.

Entre aquestes possibilitats, al TECNIO Centre Easy us oferim ampliar o actualitzar la vostra formació acadèmica amb l’únic màster oficial en Smart Cities a Espanya, amb títol reconegut a qualsevol universitat internacional, donant accés directe al doctorat.

Et volem conèixer!

Social Media Team
author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*