Ens visiten els alumnes d’Informàtica de l’Institut de Vidreres

24 May
2016

Ets estudiant? coneix les oportunitats que TECNIO Centre Easy t’ofereix

Els alumnes del CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes de l’Institut de Vidreres visiten al llarg del dia les instal·lacions del TECNIO Centre Easy. La visita dels estudiants té com a objectiu donar-los a conèixer les opcions que tenen si s’aventuren a realitzar el Grau en Informàtica a la Universitat de Girona. Així mateix, coneixeran de primera mà com el TECNIO Centre Easy els pots ajudar un cop finalitzin els seus estudis universitaris ja sigui incorporant-se al camp de la recerca o bé al món laboral.

Des de TECNIO Centre Easy impulsem la carrera dels estudiants a través de possibilitats de col·laboració amb els nostres grups de recerca, sortides professionals o amb l’ampliació de coneixements a través de l’únic màster oficial en Smart Cities, fruit de la demanda de perfils professionals que combinin urbanisme i tecnologia.

El màster en Smart Cities de la Universitat de Girona, amb títol reconegut a qualsevol universitat internacional, ofereix a enginyers, arquitectes, economistes i altres titulats afins, formació específica en tecnologies de la informació, urbanisme i socioeconomia per abordar els reptes actuals de les ciutats. A més a més, aquest màster dóna accés directe al doctorat.

Augmenta les teves oportunitats professionals amb TECNIO Centre Easy!

Social Media Team
author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*